Hantera buggar med ett knapptryck – vi löser integrationen

Just nu erbjuder vi ett förmånligt paketpris för att integrera Reqtest till Jira, DevOps eller annat verktyg för bugghantering.

Sömlöst buggflöde sparar tid och ökar kvaliteten

Ett integrerat buggflöde sparar tid för både testare och utvecklare och minskar risken för fel. Just nu erbjuder vi ett standardpaket för buggintegrationer till förmånligt pris.

Så här går det till:

  1. Välj vilket system du vill integrera till Reqtest och vilken information (fält) som ska kunna överföras
  2. Reqtest konfigurerar integrationen
  3. Testa att lösningen fungerar som det är tänkt!

Integrera med just ert verktyg

Vill du veta mer om kampanjen?

Jag heter Mikaela Forslund och jobbar som senior rådgivare på Reqtest. Boka ett förutsättningslöst möte med mig så berättar jag mer om integrationspaketet och hur ett enkelt flöde kan se ut för er.


”Det har hjälpt oss jättemycket att slippa de manuella processerna och det monotona, tidskrävande arbetet. Numera kan vi hantera och prioritera det som kommer in med ett knapptryck”

Walter Schyberger

Business Analyst & QA Manager, Preem

Vanliga frågor och svar om integration

När tjänar jag på att integrera verktyg till Reqtest?

Generellt så tjänar du på att koppla ihop Reqtest med ert utvecklarverktyg om ni jobbar kontinuerligt med bugghantering i ert projekt eller i förvaltningen. Boka ett möte med oss om du så hjälper vi dig att undersöka behovet och värdet av en integration.

Vilka integrationer är möjliga?

Vår vanligaste integration är för bugghantering, men det går lika bra att använda i t.ex krav- eller ärendehanteringen. Vi hjälper dig integrera Jira, DevOps, ServiceNow och många fler.

Vi har anpassade fält, går dessa att integrera?

Ni väljer själva vilka fält som ska skickas mellan systemen. Den vanligaste informationen är Titel, Ägare, Beskrivning, Prioritet och Kommentar, men dessa är helt anpassningsbara utifrån era uppsättningar.

Vem förvaltar integrationen?

Vi på Reqtest förvaltar integrationen och ser till att den fungerar sömlöst över tid. Ni behöver inte tänka på uppgraderingar!

Hur lång tid tar det att få en integration?

Integrationen konfigureras snabbt av vårt team tack vare att vi använder den ledande integrationsplattformen Workato. Det brukar ta 2-3 veckor från att ni beslutar om integration till att den är live. Vet ni exakt vad ni vill ha går det snabbare än så.

Reqtest är Nordens ledande stödverktyg

för kvalitetssäkring av IT-projekt

13K

användare

300

kunder

30

länder

Kundcase

Vad säger våra kunder?

Läs mer
Vår vision
Om oss

Vilka är Reqtest?

Läs mer
Anpassa verktyget till era processer
Webbinarier

Se våra inspelade webbinarier

Läs mer